Anunț public

primaria ciudanovita
untitled design set 970x90 px

Anunț public privind informarea populației în legătură cu proiectul “SISTEM DE CANALIZARE, RACORDURI CANAL SI BRANȘAMENTE APĂ IN LOCALITATILE CIUDANOVIȚA COLONIE, CIUDANOVIȚA SI SAT JITIN, COMUNA CIUDANOVIȚA, JUDEȚUL CARAȘ SEVERIN” în comuna Ciudanovița.

Această informare este efectuată de subsemnatul Nebunu Constantin-Dorian, primar al Comunei Ciudanovita, sediul in Localitatea Ciudanovita , județul Caras Severin, codul fiscal 3227700; tel. 0371-020.472, ce intenţionează să solicite aviz de gospodărire a apelor privind investitia “SISTEM DE CANALIZARE, RACORDURI CANAL SI BRANȘAMENTE APĂ IN LOCALITATILE
CIUDANOVIȚA COLONIE, CIUDANOVIȚA SI SAT JITIN, COMUNA CIUDANOVIȚA, JUDEȚUL CARAȘ SEVERIN” în comuna Ciudanovița.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Aceasta investiție este nouă.

untitled design set 970x90 px

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Administratia Bazinala de apa Banat ,B-dul Mihai Viteazul nr 32 Tel.0256 491848, E-Mail.’dispecer@dab.rowater.ro .