ANUNȚ ACHIZIȚIE

anunt public
STPT job 1000x200

Subscrisa ASOCIATIA NEVO PARUDIMOS cu sediul în Reșița, adresa: P-ta Traian Vuia, Nr. 1-4, Corp E, office@nevoparudimos.ro, tel: 0723202756, în calitate de partener al proiectului: ,,Capacitatea societății civile rome din mediul rural să devină partener egal în GAL-urile rurale “
În vederea implementării în bune condiții a proiectului se intenționează achiziționarea de Servicii organizare evenimente prin procedura competitivă, pentru atribuirea contractului  COD CPV – 79952000-2.

Programul finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România.

Obiectul contractului este achiziționarea unui pachet de servicii de cazare, masă, coffe-break, asigurarea logisticii necesare în vederea organizării a trei cursuri in Regiunea de VEST a României.

Achiziția este inițiată de Asociația Nevo Parudimos, partener în cadrul proiectului și având responsabilitatea organizării a trei cursuri, activitate prevăzută și bugetată în cererea de finanțare.

Pentru informații suplimentare, solicitare documentație de atribuire, vă puteți adresa la sediul ”Asociația Nevo Parudimos” situat în Reșița, piața Traian Vuia, nr. 1-4, la tel. 0723202756 sau la e-mail office@nevoparudimos.ro

De asemenea puteți accesa site-ul http://www.fonduri-ue.ro, platforma de achiziții pentru beneficiarii privați unde anunțul a fost publicat.

Brantner 1000x100px Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/