Anul nou, întâmpinat cu brațele deschise, dar și cu promoții la Cărturești

po 1000x100px (3)

Pentru a avea parte de un 2020 cât mai bun, Cărturești Timișoara a decis să-și întâmpine clienții cu felurite promoții încă din primele zile ale noului an. Bineînțeles, nici evenimentele de calitate cu care s-au obișnuit cei ce le trec pragul nu lipsesc.

Astfel, pe durata întregii luni ianuarie, posesorii de Buletin de Cărturești vor avea ocazia să achiziționeze atât produse la preț redus, cât și să profite de oferte 2+1:

  1. 2+1* la colecția ART Moleskine;

*Produsul care nu se plătește este cel cu prețul cel mai mic.

1000x200 dacus 02
  1. 20% reducere la o selecție de cărți care meritau mai mult;
  2. 30% reducere la o serie de titluri vedetă (de exemplu, „Sticletele”, de Donna Tart, o poveste despre artă și iubire, “Dosar permanent”, de Edward Snowden, un volum de mărturii care a șocat lumea, “Animalul povestitor”, de Jonathan Gottschall, o carte despre puterea poveștilor);
  3. 20% reducere la o selecție de carte străină;
  4. Până la 40% reducere la o selecție de agende 2020;
  5. Până la 50% reducere la calendarele pe 2020;
  6. 2+1 Editura Art.

În ceea ce privește evenimentele planificate pentru luna ianuarie, cei care nu au reușit să ajungă la vernisajul „Ca un selfie dinăuntru”, la cea mai recentă întâlnire a clubului Bibliophile, acolo unde s-a discutat despre „Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr”, sau la workshopul despre coaching „Step Up” nu trebuie să își facă griji. În data de 20, 24 și 29 ianuarie sunt planificate o lansare de carte, un eveniment de „Japanese language exchange”, respectiv o nouă întâlnire marca „Serile imaginare”. Spor la socializat!

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px