Antrenor-jucător la CSM Reşiţa? Daniel Oprița: „Mi-ar plăcea să ajut echipa și din teren”

Mobilizare maximă în vestiarul echipei CSM Reșița odată cu venirea lui Daniel Oprița, care spune că are în vedere, în primul rând, promovarea.

„Este bine că jucăm în Cupa României cu o echipă de Liga I, dar după aceea ne întoarcem să jucăm tot în liga a treia. Eu mă axez pe promovare, aș vrea ca în 2-3 ani să jucăm toate meciurile în liga întâi, nu doar câteva meciuri din Cupa României”, spune Daniel Oprița, care s-a arătat foarte interesat de partida cu Șirineasa, din campionat. „Să nu se înțeleagă că nu mă interesează meciul cu Viitorul, nu facem figurație, vom lupta pe teren, dar nu exclud să și odihnesc câțiva jucători pentru partida cu Șirineasa. Și să nu uităm că, până acum, am câștigat meciurile din Cupă, dar am pierdut apoi puncte în campionat!”, a mai zis Daniel Oprița.

Mai mult, acesta spune că se axează pe antrenamente temeinice şi că inclusiv antrenorul principal se antrenează serios, după cantonamentul din iarnă existând posibilitatea ca antrenorul să și joace pentru echipa din Valea Domanului. „Mi-ar plăcea să ajut echipa și din teren”, a spus Daniel Oprița, arătând clar că ar face orice pentru promovarea echipei în liga secundă.