Antalya – pe gustul românilor. Locuri aproape epuizate în luna august

timisoara capitala 2023

Românii dovedesc încă o dată că pentru distracție se găsesc bani, chiar dacă este vorba de mulți pentru o singură săptămână. Cum vremea de la noi este capricioasă în această vară, românii aleg vacanțele în țări mai calde.

Prima pe lista destinațiilor de vacanță este Turcia, pentru care companiile de turism au introdus treptat în ultimii ani curse charter pe mai toate aeroporturile civile din țară. În vestul țării ofertele sunt de pe aeroporturile din Timișoara, Arad și Oradea, pachete de vacanță plecând de la 1.000 de euro pentru doi adulți, cu transport inclus și cu transfer de la aeroport la hotel, cu ghid autorizat. În Turcia zona Antalya este cea mai căutată, existând stațiuni după posibilități. Cea mai vastă ca întindere, dar și un pic mai ieftină este Alanya, iar cea mai luxoasă – Belek. Dacă pachetele nu au fost luate din timp, cu reduceri de până la 45%, acum, pe ultima sută de metri, turiștii riscă să nu mai găsească bilete de avion, chiar dacă hotelurile mai pot caza turiști.

De exemplu, la sfârșitul lunii august se pot găsi locuri la avion pentru Antalya doar din București, însă și acolo locurile sunt ocupate în proporție de 95%. La cursele din Timișoara, Arad, Oradea, Cluj-Napoca sunt epuizate biletele la aproape toate companiile de turism, astfel că cei care au considerat că pot găsi un last minute pentru Antalya nu prea mai au noroc.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Cu 300 de zile însorite pe an, Antalya este un paradis al plajelor, al sporturilor nautice, al gastronomiei și al cumpărăturilor. Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a turcilor, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/