Aniversarea a 45 de ani de Bega Shopping Center, sărbătorită cu un concert. De Ziua Femeii, Alexandra Ușurelu cântă în centrul comercial

Bega Shopping Center, unul dintre importantele centre comerciale din Timișoara, sărbătorește la început de primăvară 45 de ani de existență. Aniversarea va fi sărbătorită cum se cuvine, cu un concert de 8 Martie susținut de artista Alexandru Ușurelu.


Accesul la concert se va face doar pe baza de invitații, care pot fi câștigate la un concurs pe peginile de Facebook și Instagram ale Bega Shopping Center, precum și ale asociației Verde pentru Biciclete. „Timp de 45 de ani centrul comercial Bega a fost un simbol pentru timișoreni și pentru vizitatorii orașului nostru. În 2019 ne-am propus să sărbătorim cum se cuvine istoria acestui loc special și am ales ziua de 8 Martie pentru a marca debutul evenimentelor aniversare. Împreună cu Comunitatea Verde pentru Biciclete vă invităm la un concert extraordinar susținut de Alexandra Ușurelu”, spun cei de la magazinul Bega.

Alexandru Ușurelu va veni însoțită de apreciatul cvartet de coarde timișorean Petrila Strings Quartet. Bega Shopping City funcționează într-o clădirea construită în 1973, pe vremea regimului comunist. Proiectat ca magazin universal, face parte din proiectul de magazine universale din centrele orașelor, care în general purtau denumirea râului care trecea prin municipiile reședință de județ. Din 1997, magazinul s-a privatizat.

Foto: bega.-shoppingcenter.ro