Anina, orașul din care nu mai pleacă nimeni!

Liderul PNL Marcel Vela își prezintă primarii vizionari în Parlament! Senatorii și deputații au aflat astfel cât de bine se trăiește la Anina!

Vela a anunțat că va prezenta în plenul Parlamentului, la sesiunea de „Declarații politice”, câte un liberal care are viziune și face performanță împreună cu echipa PNL. A început cu primarul orașului Anina, Gheorge Românu. Senatorul cărășean le-a povestit colegilor parlamentari că „Primăria Anina redă locuitorilor orașului speranța unui trai mai bun la ei acasă”. Cu alte cuvinte, din cei 7.500 locuitori ai orașului nimeni nu se mai gândește să ia drumul străinătății, așa cum s-a întâmplat o bună perioadă de timp după ce mineritul a fost îngropat definitiv.

„Din 2012, Anina e condusă de un om implicat și dedicat comunității. A realizat mai multe proiecte pentru revitalizarea orașului și oferirea unui trai mai bun cetățenilor. Investițiile realizate de cătrre aministrația locală Anina reprezintă dovada că oamenii pot sfinți locul”, a afirmat Vela. Apoi a dat câteva exemple din realizările primarului Gheorghe Românu în cei șase ani și jumătate de mandat: finalizarea reabilitării școlilor din oraș cu fonduri europene, a liceului, amenajarea locurilor de joacă aferente și dotarea cu două microbuze școlare, amenajarea stației pentru ambulanță, reabilitarea și dotarea centrului de permanență, amenajare dispensarului și cantina socială care dă de mâncare zi de zi la 60 de persoane nevoiașe. Conectarea a patru cartiere la rețeaua de apă potabilă, finalizarea stației de epurare, reabilitarea mai multor străzi, mutarea sediului Primăriei într-o nouă locație și achiziționarea fostei incinte a Minei Anina, care prin finanțare POR se va transforma în muzeu sunt alte dovezi ale calității vieții de care se bucură cetățenii orașului Anina, a explicat Vela.

banner 1000 x 100 hd