Anglia 2.70 și Suedia 2.60 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele de astăzi de la EURO, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Anglia – Germania (ora 19:00) cota 2.70

Anglia găzduiește vechii rivali Germania pe Wembley în această seară de la ora 19:00 în penultima partidă din optimi de la EURO. Este pentru prima dată din 1966 când Anglia a trecut de grupele unui turneu final fără să primească gol, și, coincidență sau nu, tot atunci era pentru ultima oară când aceștia îi eliminau pe nemți într-o fază eliminatorie dintr-un turneu final.

După ce Franța a fost surprinzător eliminată de Elveția, Anglia și Germania rămân echipele cu cele mai valoroase loturi de la EURO, cumulate acestea depășind 2 miliarde de euro.

Anglia este favorită astăzi datorită formei mult mai bune din ultima perioadă și a rezultatelor constante, față de inconsistența de care nemții au dat dovada în acest an.

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minim 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Suedia – Ucraina (ora 22:00) cota 2.60

De la 22:00 de pe Hampden Park din Glasgow va avea loc ultima dispută a optimilor EURO 2020 între Suedia și Ucraina.

Cele două se întâlnesc pentru doar a cincea oară în istorie iar Ucraina conduce cu două victorii spre deosebire de doar una a suedezilor.

Arbitrul confruntării va fi italianul Daniele Orsato, iar favorita partidei este Suedia, care a dat dovadă de forță în grupe, reușind să ocupe prima poziție într-o grupă foarte complicată cu Spania, Polonia și Slovacia.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.