„Anghel Saligny” ar putea aduce peste 50 de milioane de lei la Fârliug!

adriana saraor

Alimentare cu apă, canalizare menajeră și asfaltare drumuri, proiecte de peste 50 de milioane de lei, sunt investiții de care ar putea beneficia comuna Fârliug în anii următori, prin programul de finanțare care promite multe!

Trei solicitări de finanțare au fost depuse la Ministerul Dezvoltării de primarul comunei Fârliug, Adriana Sărăor, în vederea atragerii fondurilor necesare pentru trei investiții extrem de importante pentru bunul mers al oricărei comunități locale: alimentare cu apă, rețea de canalizare și asfaltare străzi. Însumate, cele trei obiective au o valoare de 54.309.660 de lei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Am solicitat fonduri pentru extindere rețea de alimentare cu apă și branșamente în localitățile Fârliug, Dezești și Scăiuș, dar și pentru rețea de canalizare, racorduri și stație de epurare în localitățile Fârliug, Dezești, Scăiuș, Remetea-Pogănici, Valea Mare și Duleu. Valoarea eligibilă a obiectivului de investiții este de 36.851.868 de lei. De asemenea, am mai depus alte două proiecte, unul pentru modernizare drumuri de interes local în comuna Fârliug, în valoare de 13.458.227 de lei, și un altul pentru modernizarea rețelei stradale în localitatea Fârliug, cu o valoare de 3.999.565 de lei.”, a declarat Adriana Sărăor.

publicitate si promovare online banner maxagro