Angelco Ilici, singura schimbare în Consiliul de Administrație al Aquacaraș

Angelco Ilici, directorul executiv de la Auto Alex SRL, a acceptat pentru următoarele 3 luni funcția de administrator interimar în cadrul Consiliului de Administrație al societății Aquacaraș SA.

În urma unei sentințe civile emisă de Tribunalul Caraș-Severin și menținută de Curtea de Apel Timișoara, a fost revocat Consiliul de Administrație al societății Aquacaraș, însă… surpriză! Membrii interimari ai noului Consiliu de Administrație sunt aceiași, în frunte cu președintele Ioan Bălănescu, existând o singură excepție: Vladimir David este înlocuit de Angelco Ilici. Ceilalți membri care au fost pe listă și care și după AGA rămân, dar interimari, sunt: Diana Panduru, Iulian Georgevici, Adelin Ionel Tuță, Ilie Mihai Chelbea, Solomia Andreș și Ioan Bălănescu – președinte.

Ilici apare și pe lista inițială din 2017 când s-a constituit Consiliul de Administrație și din care au fost aleși cei 7 membri.

Conform OG 109 din 2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, noii membri interimari sunt aleși pentru 3 luni cu posibilitate de prelungire pentru a da ocazia unei firme specializate să finalizeze lista Consiliului de Administrație.