Angajatorii, instruiți cu privire la legislația muncii. Seminarul, organizat de CCIAT și ITM Timiș

Modificările la Codul Muncii, reglementările cu privire la telemuncă și securitatea în muncă vor fi temele dezbătute în cadrul seminarului organizat de CCIAT, ITM Timiș, sub egida Prefecturii Timiș. 

Instruirea va avea loc în 16 februarie, de la ora 10, pe platforma Zoom. Se vor aborda următoarele acte normative: Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă, Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid-19 și Hotărârea nr. 905/2017 privind registrul general de evidență al salariaților. De asemenea, în discuție se vor lua și reglementările privind securitatea și sănătatea în muncă, în mod deosebit accidentele de muncă și modificările aduse Codului Muncii.

Seminarul este susținut de specialiști ai ITM Timiș: inspectorul șef Pavel Kașai, inspectorul-șef adjunct în relații de muncă Ileana Tomoiagă, adjunctul pe securitate și sănătate în muncă Anton Francisc Szasz și expertul IT – Natalia Enii.

leader board 728 x 90 px

Participarea la eveniment este gratuită, iar înregistrarea la seminar se face accesând următorul link. După înregistrare, participanții vor primi un e-mail de confirmare cu informații privind accesul la eveniment la data şi ora specificate. Informații suplimentare pot fi obținute la 0372.185.240 sau pe e-mail: amilin@cciat.ro, Alina Milin, Direcția Relații Economice Evenimente a CCIA Timiș.