Angajații STPT au început cursurile de limba engleză. Se pregătesc să întâmpine turiștii care vin la evenimentele TM2023

cursuri ratt2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Personalul societății de transport public din Timișoara care va interacționa direct în acest an cu turiștii care vor veni în Capitala Europeană a Culturii se pregătesc intens la limba engleză. Ei participă la cursuri organizate de STPT. 

„Ne pregătim pentru întâmpinarea turiștilor care vor vizita Timișoara, în perspectiva în care orașul nostru devine Capitală Europeană a Culturii. La începutul acestei săptămâni au fost inițiate cursurile de limba engleză pentru personalul nostru care va interacționa direct cu persoanele de alte naționalități care vor veni la Timișoara pentru evenimentele culturale care vor fi organizate pe viitor.”, anunță reprezentanții STPT.

cursuri ratt

promovare banner maxagro

Astfel, 25 de angajați ai STPT care activează în dispecerat, punctele de vânzare ale titlurilor de călătorie și în cadrul grupului de control au început cursurile de limba engleză care sunt predate de profesori acreditați de la International House Timișoara.

Angajații sunt organizați în două grupe – începători și intermediari. Cursurile durează șase săptămâni, câte două ședințe pe săptămână pentru fiecare grupă. Predarea limbii engleze se realizează după o curriculă adaptată sectorului de transport public şi vizează facilitarea unei viitoare comunicări în limba engleză, pe specificul fiecărei categorii de participanţi.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/