Angajații Romsilva au strâns de pe DN 57 B cantități importante de gunoi

deseuri colectate dn 57 b
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O nouă acțiune de igienizare derulată de angajații Romsilva a avut loc pe drumul care leagă Oravița de Anina.

Pădurile județului nu sunt coșuri de gunoi, spun reprezentanții Romsilva, care au demarat ample acțiuni de ecologizare în zonele cunoscute de aceștia ca fiind adesea vizitate de cei certați cu bunul simț.

Zilele trecute, silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Oravița și rangerii Parcului Național Cheile Nerei-Beușnița au participat la o acțiune comună de igienizare a pădurii în apropierea DN 57B. Acțiunea a durat mai multe ore, timp în care echipele aflate pe traseu au strâns cantități importante de deșeuri, de la hârtii, PET-uri și pungi din plastic, până la resturi de mobilier, electronice și electrocasnice.

„Rugăm comunitatea să nu mai arunce resturi menajere, PET-uri, electronice și electrocasnice în păduri. Este de datoria noastră, a fiecăruia, să păstrăm mediul înconjurător curat”, a fost mesajul transmis de organizatori la finalul acțiunii.

Astfel de acțiuni de igienizare în pădurile și parcurile naționale din Caraș-Severin ale structurilor Romsilva vor mai avea loc și în perioada următoare.

promovare banner maxagro Muzeul TM
romsilva aduna gunoi pe dn 57b

Angajații Romsilva au strâns gunoiul lăsat în urmă de cei certați cu bunul-simț

 

FOTO: Romsilva

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/