Dragă femeie, ești invitată, de ziua ta, pe Valea Nerei!

femeie in natura

Petrece weekendul 8-10 martie în sânul naturii și participă la activități diverse, în cadrul acțiunii „Femeia, model al iubirii autentice”.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița te așteaptă să-i descoperi și să-i cunoști frumusețile, prin experiențe unice, în natura sălbatică, alături de specialiști în domeniu. De asemenea, ești invitată să participi la două seri cu tematică surpriză, la ateliere motivaționale de autocunoaștere și relaționare precum și la activități variate de relaxare și divertisment. Toate, alături de specialiști nutriționiști, psihoterapeuți, biologi etc.

Așa sună invitația adresată tuturor femeilor, de către Fundația Sfânta Irina, Asociația pentru calitatea vieții Valea Nerei și Centrul de Tineret Moniom. Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți o ținută elegantă, una sport și una tradițională și vino alături de organizatorii acțiunii.

Te așteaptă un weekend frumos, cu cazare în regim hotelier, de trei stele, în cameră dublă sau single, precum și cu mâncare sănătoasă, cu specific mediteranean.

Mai multe detalii poți obține sunând la numărul de telefon: 0770 987 352, iar pentru a te înscrie trebuie să completezi formularul de aici: https://docs.google.com/forms.

afis sfanta irina cheile nerei centrul de tineret moniom femeie

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/