Angajații din Primăria Timișoara, fără vouchere de vacanță. Solicitarea sindicaliștilor

explo 1000x200

Sindicaliștii din Primăria Timișoara îi cer edilului local să acorde angajaților voucherele de vacanță prevăzute pentru anul acesta. Dacă acestea nu vor fi date până la finalul lunii decembrie, tichetele pot fi solicitate, prin sindicat, în instanță. 

Valoarea voucherelor de vacanță este de 1.450 de lei.

„Toți angajații trebuie să beneficieze de aceste vouchere de vacanță. Anul acesta nu s-au acordat. Este vorba de toți angajații din primări și din direcțiile care țin de consiliul local. Chiar dorim să avem această discuție cu domnul primar, pentru că nu vrem să ajungem la lucruri nedorite de noi. Dacă nu se acordă până la sfârșitul anului, ele pot solicitate prin sindicat în instanță. Nu ne dorim lucrul acesta, dar trebuie avut în vedere.”, a declarat Tiberiu Negrei, președintele Sindicatului Liber din Primăria Timișoara.

Potrivit acestuia, sunt angajați în primărie care ar fi beneficiat de aceste vouchere, însă nu cunoaște numărul acestora. „Nu am informații categorice că în primărie s-au acordat, dar mi-au sesizat unii dintre colegi.”, a explicat Negrei.

În Primăria Timișoara lucrează 540 de angajați.

banner 970 x 250