Angajații CJ Timiș s-au alăturat campaniei de donare de sânge. Alin Nica: „Nu știm niciodată când noi sau cei dragi nouă vor avea nevoie de sânge și îngrijire medicală”

alin nica doneaza sange

33 de angajați ai administrației județene s-au alăturat unei campanii instituționale de donare de sânge. În sprijinul acestora au venit reprezentanții Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, care s-au deplasat vineri la sediul instituției. 

Printre cei care au donat sânge s-a aflat și președintele CJ Timiș, Alin Nica. El a subliniat importanța conștientizării nevoii acțiunii în rândul comunității.

CITEȘTE ȘI: Timișorenii, invitați să doneze sânge. Campania inedită demarată de Centrul de Transfuzie din orașul de pe Bega

leader board 728 x 90 px

cjt 1

„Viața a sute de bolnavi din Timiș depinde de transfuziile de sânge. După o operație, după un accident grav, la bolnavii de cancer sau după o naștere, pacienții au nevoie sânge donat, deoarece acesta nu poate fi substituit sau fabricat în afara corpului. Astăzi, alături de 30 de colegi din Consiliul Județean Timiș am donat sânge chiar la sediul instituției unde am fost tratați cu cea mai mare grijă de unitatea mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara. Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului de a ajuta semenii și vă încurajez să faceți acest pas pentru sănătatea comunității noastre. Nu știm niciodată când noi sau cei dragi nouă vor avea nevoie de sânge și îngrijire medicală.”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.

 

CITEȘTE ȘI: Bilete gratuite la Untold, pentru cei care donează sânge. Caravana mobilă ajunge și la Timișoara