Andrei Ungur, surpriza plăcută a Caraș-Severinului la București! „Și eu am fost inginer TCM-ist și am făcut macaroane cu destul de mare succes!”

Nelu Popa, primarul Reșiței, nu plânge după ce Marcel Vela a pierdut șefia Ministerului Afacerilor Interne, dar și-ar dori ca Andrei Ungur să rămână subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Rezultatul sub așteptări obținut de PNL la alegerile parlamentare a condus la formarea unui guvern în trei culori politice, ceea ce a însemnat automat și cedarea unor ministere de către liberali aliaților din USR PLUS și UDMR. Astfel, Marcel Vela, deși a fost unul dintre cei mai apreciați miniștri ai Guvernului Orban, a predat comanda MAI. Nicio tragedie, consideră Nelu Popa.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„În condițiile în care din 17 ministere rămâi cu 9 pentru că celelalte au trebuit împărțite între ceilalți doi parteneri, evident că devine mult mai dificil să ai un ministru. Chiar și în situația în care filiala Caraș-Severin a PNL a obținut locul 8 la nivel național. Eu sper în primul rând ca Marcel Vela să își facă treaba în Parlament, în camera superioară, la Senat. În același timp, sper să rămânem cu niște secretari sau subsecretari de stat. Ar fi un câștig. De exemplu, Andrei Ungur a fost o surpriză plăcută pentru mine. Omul ăsta știe lucruri, a învățat foarte repede lucruri la București și prin intermediul lui am reușit să rezolvăm multe problematici de natură administrativă. Nu știu dacă este medic veterinar, din câte știu e economist, dar și eu am fost inginer TCM-ist și am făcut macaroane cu destul de mare succes”, a comentat prim-vicepreședintele PNL.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/