Andrei Plujar: Nu-mi explic de ce Romeo Dunca a ales-o pe Luminița Jivan! PNL avea destui specialiști!

andrei plujar (2)

Președintele USR Caraș-Severin îl indică pe Romeo Dunca drept principal vinovat pentru scandalul de proporții din Consiliul Județean generat de oamenii săi de încredere, care au gândit o amplă schemă de fraudare a bugetului public!

„Pentru mine personal Romeo Dunca nu a reprezentat o garanție că județul va evolua așa cum ne-am dorit cu toții, am spus asta în mai multe rânduri. Încă de la început, când am aflat despre colaborarea cu Luminița Jivan, nu am putut să îmi explic de ce tocmai ea a fost numită consilier al președintelui CJ Caraș-Severin și nu experți pe care PNL îi are aproape sau chiar profesioniști fără culoare politică. Știam cu toții că Luminița Jivan avea deschise și alte dosare penale, că activitatea ei parlamentară dintre 2016-2020 era inexistentă, că nu reprezenta credibilitate.”, a dat de pământ Plujar cu șeful CJ, cel care vedea numai hoți peste tot, numai în echipa sa nu.

Liderul USR vede și el ceea ce văd toți cărășenii de la finele lui 2020 încoace. „Județul nostru nu a progresat, nici nu a atras mai multe fonduri, cât despre imaginea Consiliului Județean după aceste arestări nu mai are sens să vorbim. În momente ca acesta mă gândesc că posibila alianță pentru locale dintre USR și PNL nu ar fi funcționat pe termen lung, noi neputând să acceptăm un parteneriat cu Luminița Jivan, parteneriat care evident vine la pachet inclusiv cu probleme penale.  Dacă Romeo Dunca nu va reuși să schimbe radical starea de lucruri actuală de la Consiliul Județean, mai trecem 4 ani pierduți pentru noi toți. Este deosebit de trist nu doar pentru votanții PNL, ci pentru cărășeni în general!“, a mai comentat Andrei Plujar.