Andrei Plujar: Nu există nicio înțelegere cu PNL în Caraș-Severin!

Președintele USR Caraș-Severin nu vrea cu liberalii, cum nu va putea merge vreodată pe mână cu social-democrații, considerând că în județ nu sunt mai buni unii decât alții! Numai minciuni și interese meschine!

Liberalul Romeo Dunca le-a întins mâna liderilor Alianței 2020 USR PLUS, în speranța unei drepte unite în alegerile locale, o dreaptă unită care să-l ajute să câștige șefia Consiliului Județean. Negocierile au eșuat, în special din cauza Caransebeșului, oraș în care Alianța USR PLUS a respins din start susținerea candidatului PNL. „Informația conform căreia USR are un protocol semnat la nivel național cu PNL, protocol care obligă USR să susțină candidatul PNL la Caransebeș și deci să nu îl susțină pe Felix Borcean, este falsă. Nu există niciun protocol la nivel național și nicio înțelegere cu PNL la nivel local”, i-a dat Andrei Plujar peste nas lui Romeo Dunca.

Președintele USR Caraș-Severin subliniază și altceva. Candidatura lui Felix Borcean din partea USR sau în orice formulă de susținere și alianță cu USR a fost respinsă de Biroul Național al USR. Pe motiv că edilul Caransebeșului e cercetat penal. „Reiterez ceea ce am spus în această săptămână plină de evenimente cu iz electoral: USR nu va trece vreodată peste principiile și valorile care ne-au adus împreună, zilele de februarie în care am protestat împotriva ciumei roșii, lunile în care am promovat un crez pe care nu îl vom încălca – Fără Penali în funcții publice, cei 4 ani în care am luptat pentru debaronizarea județului și pentru o altfel de politică. Toate aceastea primează voturilor, a funcțiilor politice, a combinațiilor care se fac la nivel de Caraș-Severin în această perioadă”, adăugat Andrei Plujar.