Andrei Plujar: E victoria oamenilor noi în politică, o victorie împotriva politicienilor care au condus la situația actuală din Caraș-Severin!

untitled design set 970x90 px

Alianța 2020 USR PLUS a obținut la Reșița unul dintre cele mai mari procente din mediul urban: 18,80%! Rezultate excelente au fost înregistrate și la Caransebeș, Băile Herculane, Oțelu Roșu, Bocșa, Oravița sau Moldova Nouă!

Victoria obținută de Alianța 2020 USR PLUS la nivel național se reflectă și județean, unde a obținut a treia poziție, cu 11,05%, surclasând partide cu structuri, parlamentari, primari sau consilieri, după cum au subliniat liderii alianței.

„Mulțumesc cărășenilor care și-au exprimat duminică votul și care au fost minunați, întregii echipe USR și grupului de inițiativă PLUS pentru munca depusă în această campanie. Iată că o echipă mică de oameni noi în politică reușesc să învingă partide cu structuri vechi, partide care prin reprezentanții lor au condus la situația actuală din Caraș-Severin”, a declarant Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Dragoș Curelea, președintele USR Caransebeș, anunță succese cel puțin la fel de importante și la viitoarele runde de alegeri: „Echipa USR, în colaborare cu partenerii noştri de la PLUS, va munci mult în următorul an pentru a demonstra cărășenilor că merită încrederea lor. Vom arăta că suntem o echipă puternică și capabilă să dea următorii primari și consilieri locali care să își exercite mandatul în interesul cetățeanului”.