Andrei Plujar, dezamăgit de promisiunile politicienilor cu „state vechi” din Caraş-Severin: „Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste față de oameni!”

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, candidat din partea formațiunii pentru un loc în Camera Deputaților, se arată de-a dreptul oripilat de curajul pe care îl au competitorii mai multor formațiuni politice din județ înscriși în lupta pentru Parlamentul României, acela de a le promite acum oamenilor că vor revigora întreaga zonă, o revigorare care trebuia să-i preocupe mult mai devreme, nicidecum în pragul alegerilor, fapt care, mai completează acesta, nu denotă altceva decât propriul interes, restul fiind trecut sub cupola corupției, a aroganței și a minciunii.

După ce reprezentanții USR Caraș-Severin au vorbit în termeni duri despre noua candidatură a lui Ion Mocioalcă, înscris pe listele PSD pentru Senat cu scopul de a-i reprezenta pe cărășeni în următoarea perioadă, după ce, timp de 20 de ani, în calitate de deputat, „nu a făcut nimic”, astăzi luat în vizor de USR-iști este și fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Ionuț Popovici, aspirant la un fotoliu în Camera Deputaților.

„Este dezamăgitor să văd în fiecare zi, în presa locală sau pe Facebook, cum oameni care au avut posibilitatea să facă ceva pentru Caraș-Severin ies din nou în față cu tot felul de promisiuni pe care le puteau pune în practică demult, dar nu au făcut-o! Ionuț Popovici – candidat PMP – este unul dintre cei mai activi în mediul online și dacă nu am ști cu toții că funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, pe care a ocupat-o degeaba patru ani, i-a servit doar pentru a bifa acest lucru în CV, poate aș fi crezut că are printre priorități relansarea turismului cărășan, infrastructura județului sau furturile din păduri. De ce nu ați făcut asta până acum, domnule Popovici? Cine v-a oprit? Cum să credem că, la braț cu Elena Băsescu, alt candidat PMP la Camera Deputaților, veți face legi bune pentru România, când patru ani ați făcut doar să cărați geanta președintelui PSD-ist Hurduzeu și să ridicați mânuța cuminte din bancă?”, sunt doar câteva întrebări la care Plujar așteaptă un răspuns plauzibil.

Încrezător în faptul că electoratul nu se va lăsa păcălit și în data de 6 decembrie, tânărul politician le-a transmis contracandidaților săi următorul mesaj: „Domnilor politicieni cu «state vechi», sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi, la fel de lipsiţi de empatie şi dragoste față de oameni! Din fericire, pentru voi există un vaccin testat şi de care v-a fost întotdeauna teamă! Se numeşte vot!”.

(E).