Andrei Plujar, despre ruinarea județului Caraș-Severin sub conducerea politicienilor de carieră: „Județul nostru putea fi în top în domeniul turismului. Din păcate, este în paragină”

explo 1000x200

Andrei Plujar, ocupant al primei poziții pentru un loc în Camera Deputaților din partea USR-PLUS, nu înțelege curajul unor politicieni din Caraș-Severin în a le mai cere încă o dată cetățenilor votul încrederii când, de-a lungul mai multor mandate în Parlamentul României, nu au făcut altceva decât să fie părtași la modul deplorabil în care a ajuns să arate județul, în condițiile în care resursele de dezvoltare ale acestuia sunt incredibile. Măcar pe segmentul turistic, dacă se acționa, Carașul „putea fi în top, nicidecum în paragină”, atrage atenția Plujar.

„Județul Caraș-Severin are resurse incredibile de dezvoltare și nu o să înțeleg niciodată de ce politicienii noștri, de-a lungul timpului, nu au făcut nimic pentru a-l dezvolta! Doar în domeniul turismului, județul nostru putea fi în top, dar, din păcate, astăzi este în paragină. Dacă ne gândim la Băile Herculane sau la Muntele Semenic e suficient să vedem dimensiunea nepăsării și a jafului la care a fost supus”, este mesajul tânărului politician care încercă să-i atenționeze oameni în privința acordării votului de încredere, cu ocazia unui nou set de alegeri.

În ideea de a le demonstra tuturor că omul sfințește locul, că acolo unde există voință, curaj și viziune, lucrurile într-adevăr urmează cursul dezvoltării, USR-istul îl dă ca exemplu pe edilul orașului reședință de județ, Ioan Popa, dar, în același timp, este cuprins de mâhnire din cauza faptului că în tabăra liberală nu vede mai mulți oameni care să împărtășească dorința de reușită a primarului Reșiței:

„Dovada că se pot schimba lucrurile și că factorul uman, la nivel de decizie, este esențial, o avem la Reșița, unde, un primar curajos, cu viziune și voință, reușește să dea un alt curs orașului. Din păcate, nu văd pe lista PNL pentru Parlament oameni ca Ioan Popa, oameni altfel, care să aibă capacitatea și dorința de a porni motoarele acestui județ. Aceiași politicieni de carieră, înghesuiți pe listele de partid vor face același lucru ca până acum: nimic!”.

Considerând că face parte din generația capabilă să vadă o altfel de Românie, Andrei Plujar a mai ținut să transmită următorul mesaj: „Cred că locuitorii din Caraș-Severin au înțeles că e nevoie să dea credit oamenilor noi, de aceea, le transmit să aibă curaj și să fie convinși că, doar votând #altfel, pot schimba destinul acestui județ!”.

(E).