Andra, Pepe și trupa Vama vin weekendul acesta la Caransebeș!

Timp de patru zile Caransebeșul va găzdui o suită de evenimente de dimineață și până seara. Acestea au loc sub genericul „Ruga de la oraș”. Concerte, spectacole de dans, ansambluri folclorice din țară și de peste hotare sunt doar câteva din surpizele pregătite pentru acest sfârșit de săptămână.

Anul acesta Caransebeșul se întrece pe sine, și aduce trupe cu renume din lumea muzicii românești: Pepe, Andra și trupa Vama sunt printre invitații speciali care îi vor încânta pe cărășeni în fiecare seară din zilele „Rugii de la oraș”.

Deschiderea festivalului are loc mâine, începând cu orele 17:00 cu Parada participanților, a portului și jocului popular. De la ora 18:00 începe cântecul, jocul și voia bună cu ansambluri bănățene, printre care: „Mlădițe Bănățene”, „Armenișana” și „Florile Semenicului”.

Sâmbătă, ansamblul „Branko Radicevicdin Ulmi, Republica Serbia va susține de la orele 20:00 un spectacol folcloric extraordinar, iar duminică, 22 aprilie, de la ora 16:30 și până după ora 22:30 vor avea loc demonstraţii de dans sportiv şi de societate cu şcoala de dans „Magnum Team” din Caransebeş şi Reşiţa. În aceeași zi, Pepe & The Band vor urca pe scenă, va concerta trupa Vama, iar seara se va încheia cu un foc de artificii.

Ultima zi, luni, vor susține spectacole ansamblul Hora Carașului din Orșova și Doina Timișului din Timișoara. Înainte de încheierea rugii vor cânta Andra & The Band.

Toate aceste evenimente vor avea loc pe scena din Parcul Teiuș.

FOTO: http://www.radardemedia.ro