Anda continuă lupta împotriva cancerului. Împreună o putem ajuta să primească șansa la viață

Anda Takacs, soția fostului solist de la Implant Pentru Refuz, are nevoie din nou de ajutorul nostru, al tuturor. Diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu doi ani, Anda a făcut o serie de tratamente în Turcia, care au dat rezultate, însă contextul provocat de criza sanitară nu i-a mai permis să meargă acolo, la tratamentele programate. Ultimele controale au scos la iveală câteva noi tumori apărute. Anda va pleca săptămâna viitoare în Turcia, însă are nevoie de sprijin financiar ca să poată achita medicația și îngrijirea medicală.

„Nu am făcut niciodată un video despre mine deoarece mi-a fost greu să îmi exprim problemele. Am avut parte de oameni care au făcut asta în locul meu și cu ajutorul lor și al vostru am reușit să depășesc boala. A fost greu și am crezut că a trecut până de curând, dar la ultimul control au apărut tumori și intenționez să le înving și pe acestea. Plec în Turcia, unde rezultatele au fost extraordinare, am nevoie de sprijin și ajutor de a rămâne optimistă. Sper să revin cu vești mai bune”, este mesajul transmis de Anda pe pagina de Facebook Împreună pentru Anda.

Întreaga comunitate a artiștilor s-a mobilizat anul trecut pentru a-i acorda sprijin Andei. În vârstă de 40 de ani și mamă a trei copii, Anda a fost diagnosticată cu cancer mamar cu metastaze osoase și la ficat. A urmat un tratament într-o clinică privată din Istanbul, ajutată fiind de familie și de oameni binevoitori din jurul ei.

„Ultimele 10 luni ne-au adus bucuria reîntregirii familiei, fericirea că această boală poate fi învinsă și certitudinea că tratamentele pe care Anda le făcea în Turcia dau rezultate. Contextul provocat de pandemia de COVID-19 nu i-a mai permis Andei, din păcate, să meargă la tratamentele și controalele periodice pe care le avea programate în Turcia. Am continuat cum am putut aici, dar din păcate ultimele controale au adus la iveală câteva noi tumori apărute. Am reușit să o programăm din nou la tratament în Turcia, unde Anda va pleca săptămâna viitoare. Suntem optimiști că le vom rezolva și pe acestea, dar avem din nou nevoie de ajutorul vostru financiar”, a transmis familia Andei.

Pe Anda o puteți sprijini prin donații în conturile deschise pe numele:

Takacs Anda Carolina
Cont lei: RO25 INGB 0000 9999 0586 4305
Cont euro: RO42 INGB 0000 9999 0836 8054

Revolut
Anda Carolina Takacs
IBAN: GB73 REVO 0099 7077 3676 11
BIC: REVOGB21

PayPal
paypal.me/ImpreunaPentruAnda

sau prin intermediul Foundraiser-ului deschis pe Facebook: https://www.facebook.com/donate/764544131016561.