Analizele meciurilor de sâmbătă și cele mai bune cote pe platforma Mozzart Bet

Înfrângeri, câștiguri și clasamente de top în liga campionilor. Pe platforma online Mozzart Bet găsiți și astăzi găsiți cele mai bune cote.

Premier League

Unii fani ai lui Tottenham cer capul lui Mourinho după înfrângerea de la Zagreb, așa că londonezii, dacă vor să prindă un loc de cupă europeană, n-au altă opțiune cu Southampton decât victoria.

leader board 728 x 90 px

Brighton și Newcastle n-au traversat o perioadă prea bună în ultima vreme, dar avantajul ar putea fi de partea oaspeților, însuflețiți de victoria de la Southampton din etapa trecută. Brighton are cea mai mare cotă garantată la Mozzart Bet.

Bundesliga

Bayern și-a mărit avansul față de Leipzig și, cu o medie de trei goluri pe meci, bavarezii n-ar trebui să aibă probleme în fața lui Stuttgart.

În timp ce Bremen nu are nici o șansă la cupele europene, Wolfsburg ocupă locul trei și, în mod normal, e considerată favorită. Cea mai mare cotă la victorie pentru Wolfsburg o are la Mozzart Bet.

Frankfurt a obținut doar două puncte în ultimele trei etape și-și vede amenințată poziția ce duce în Liga Campionilor. Totuși, Union are șase jucători accidentați și Eintracht are prima șansă.

Köln a obținut un singur punct în ultimele cinci etape, în timp ce Dortmund stă la pândă pentru a ocupa locul patru, pe care se află momentan Frankfurt. Avantaj oaspeți.

Dacă de la Schalke ne-am luat deja la revedere, de la Gladbach aveam alte pretenții, dar mânjii și-au dezamăgit fanii pe toate fronturile. Aceasta e o ocazie pentru ei să-și mai revină din pumni.

Liga 1

În cazul unei victorii, Argeș poate trece peste Academia Clinceni, care, în mod evident, traversează o perioadă de criză. Echipa gazdă vine după două victorii și are nevoie de a treia.

Poli Iași s-a împăcat cu gândul că e lanterna campionatului și că nu va evolua, cel mai probabil, în sezonul următor în prima ligă, în timp ce Dinamo ocupă o poziție neonorantă pentru renumele său. O bună ocazie pentru câini să ia o gură de oxigen.

La Liga

Pe Bilbao n-o interesează foarte mult campionatul, ci finala Cupei Regelui, în timp ce Eibar are mare nevoie de puncte pentru a ieși din subsol. Greu, însă, pe terenul alb-roșilor.

Celta Vigo n-are ambiții foarte mari, în timp ce Real Madrid simte că poate recupera cele șase puncte care o despart de Atletico. Madrilenii nu sunt chiar în vârf de formă, dar trebuie să câștige asemenea meciuri. Celta Vigo – Real Madrid, cota excelenta la Mozzart Bet.

Huesca a pierdut ultimele două partide și a rămas pe ultimul loc, de care s-ar putea dezlipi doar în cazul unei victorii în fața Osasunei. Greu, însă, pentru o echipă care a obținut doar trei victorii în tot campionatul.

Valladolid a scos cinci puncte în ultimele trei etape, însă acum va da piept cu o forță din careul de ași. Sevilla n-are emoții pe locul patru, dar valoric e, în mod cert, peste violeți.