Amplă anchetă în cazul hoțului oprit cu focuri de armă la Trandafirul!

explo 1000x200

Polițiștii cărășeni au chemat la audieri mai multe persoane în cazul magazinului spart pe Bulevardul Muncii, la finele săptămânii trecute.

Deocamdată, oamenii legii au un cerc de suspecți, însă hoțul este încă liber. Ceea ce este cert e că deși în primă fază se vehicula că ar fi vorba despre mai multe persoane, polițiștii își canalizează atenția acum asupra unui singur suspect.

Reamintim că reșițenii care locuiesc în zona Trandafirul au fost treziți de focuri de armă, în urma unei spargeri date la un magazin din apropierea fostului restaurant Trandafirul. Sacul cu marfa furată a fost abandonat în tufiș, proprietarii societății comerciale recuperându-și în întregime prejudiciul.

,,Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate, însă cercetările continuă în cadrul unui dosar de cercetare penală întocmit pentru infracţiune de furt calificat, precum şi pentru identificarea suspectului”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

 

Comments

  1. viorica says:

    Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa sigura si serioasa cu contract legal .Lucrati lejer ca operator online 3 ore pe zi! Pentru detalii trimiteti textul “Info” la email: vioricaflorea53@gmail.com