Amenzi de peste 50.000 de lei într-o singură zi pentru timișenii care nu purtau mască de protecție

masca pe jos
promovare online Timisoara Casa Auto

Peste 130 de amenzi care i-au vizat pe cetățenii care nu purtau mască de protecție au fost aplicate numai ieri la nivelul județului Timiș.

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul ISU „Banat” și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

Duminică, 7 noiembrie, la activități au participat 265 de forțe de ordine, fiind verificate 212 societăți comerciale, precum și 126 de mijloace de transport persoane, dintre care 35 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.000 de persoane.

promovare banner maxagro

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.250 de lei, dintre care 134 de sancțiuni, în valoare de 51.000 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 11 sancțiuni, în valoare de 2.250 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

publicitate tmc 640