Amenzi de peste 400.000 de lei aplicate de polițiștii cărășeni în minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

actiune politie cs
promovare online Timisoara Casa Auto

Polițiștii cărășeni au intervenit în această minivacanță la aproape 200 de cazuri semnalate prin apel la 112. Totodată, au aplicat aproape 1.200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 415.000 de lei.

În această minivacanță, poliţiştii cărășeni au desfășurat la nivel județean 84 de acțiuni și controale, pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică. Peste 150 de polițiști au acţionat în medie zilnic pentru asigurarea ordinii și liniștii publice şi prevenirea oricăror evenimente antisociale, precum şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii au intervenit la 237 de solicitări ale cetăţenilor, dintre care 195 sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Totodată, în cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat aproape 1.200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 415.000 de lei.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute 65 de permise de conducere, dintre acestea 24 pentru depășirea vitezei legale și 4 pentru conducerea sub influența alcoolului și au fost retrase 37 de certificate de înmatriculare.

promovare banner maxagro

În această perioadă, au fost înregistrate 43 de fapte de natură penală, 22 dintre acestea fiind infracţiuni contra persoanei, fără a fi înregistrate infracțiuni contra vieții, 11 infracțiuni contra patrimoniului și 10 infracțiuni la regimul rutier.

Dintre cele 10 infracțiuni rutiere constatate de polițiști în această minivacanță, 4 au fost infracțiuni de conducere fără permis și 3 au fost infracțiuni de conducere sub influența alcoolului.

publicitate tmc 640