Amendă și dosar penal pentru transport de lemne fără documente

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii din Băile Herculane au depistat ieri în trafic un camion cu lemn de foc, iar șoferul, spun polițiștii, nu avea aviz de însoțire a lemnului. Cel în cauză a fost sancționat cu 5.000 de lei și i s-a întocmit dosar penal, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Joi, în jurul orei 17.00, poliţiştii din Băile Herculane, împreună cu pădurarii au depistat în stațiune un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Gorj, în timp ce transporta 3,79 m.c. lemn de foc, de esență fag, fără a avea aviz de însoțire. „Ulterior, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoțire secundar a materialului lemnos, emis după ce a fost oprit în trafic. Întrucât s-a stabilit faptul că lemnul transportat nu este însoțit de un document valabil, s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 5.000 de lei și la confiscarea materialului lemnos”, spune subinspectorul Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

De asemenea, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Sursă foto: Arhivă

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/