Ambulatoriu în containere! Politicienii au vândut cabinetele din Policlinică!

ambulatoriu in containere la spitalul din resita
untitled design set 970x90 px

Containerele în care a funcționat Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Reșița vor fi transformate în cabinete medicale!

Consilierii județeni din Caraș-Severin au vândut în anii trecuți cabinetele medicale din Policlinica Spitalului Județean de Urgență Reșița, astfel că ambulatoriul se mută acum în containerele în care au fost tratate temporar urgențele. Noua Unitate de Primiri Urgențe Reșița a fost inaugurată, dar containerele n-au dispărut din curtea spitalului. Motivul a fost dezvăluit de managerul Călin Mircea Laza la Express Live.

„Contractul cu containerele s-a terminat, dar suntem în negocieri să le cumpărăm astfel încât să pot muta ambulatoriul în ele. Din cauza condițiilor improprii ale ambulatoriului, voi muta tot ambulatoriul în acele containere. În primul voi face cabinetul, iar în celelalte vom face săli de așteptare cu căldură, cu monitoare, cu tot ce trebuie. Cabinetele actuale sunt improprii, unul e mai mare, altul mai mic, unul n-are apă. Așa cum am intrat cu UPU în condiții de 2023, așa voi încerca să intru și cu acest ambulatoriu în câteva luni.”, a dezvăluit Laza.

publicitate ziar expresb 1000x100

Spațiile din Policlinică nu numai că au fost înstrăinate în mare măsură, dar nici nu ar mai corespunde rigorilor actuale, susține managerul, astfel că nu trebuie făcută nicio tragedie că ambulatoriul se mută în containere. „Acolo sunt și niște încăperi în cesiune, vândute, nu știu cum sunt. În containere se creează condiții mai bune decât în secția de la Staționarul 3, spre exemplu.”, a mai spus Laza.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/