Montis Hotel&Spa: Distracție de Halloween, Revelion de excepție și facilități de 4 stele

montis hotel&spa (2)
timisoara capitala 2023

Toamna a sosit pe Muntele Mic, iar natura a îmbrăcat pădurile și munții în culori vii, pregătindu-se să-și dezvăluie adevărata frumusețe. Cu zile încălzite de soare și peisaje desprinse din basme, Muntele Mic devine locul perfect pentru drumeții și plimbări la altitudine în această perioadă a anului.

Frunzele copacilor au început să cadă, transformând peisajul într-un tablou pictat de natura însăși. Cărările par să fie desprinse din basme, iar aerul proaspăt însuflețește pe toți cei dornici să exploreze această bijuterie naturală. Fie că alegeți să admirați culorile toamnei sau să vă aventurați pe traseele montane, Muntele Mic are ceva special de oferit fiecărui vizitator, la fel și Montis Hotel&Spa, renumitul loc de cazare din această stațiune.

Cazare de excepție la Montis Hotel&Spa: O oază de confort și eleganță

Pentru cei în căutarea unei experiențe de cazare rafinate în mijlocul acestei frumuseți naturale, Montis Hotel&Spa este alegerea perfectă. Cu o notă de 4 stele și facilități de top, Montis oferă o oază de relaxare cu piscină interioară cu apă încălzită, unde cei mici pot înotă în siguranță, saună uscată care aduce beneficii pentru sănătate în acest sezon, salina și o priveliște care îți taie răsuflarea.

Halloween la Montis Hotel&Spa

La Montis, Halloween poate fi sărbătorit într-un mod cu totul special. Dacă nu ești adeptul petrecerilor tradiționale de Halloween, poți opta pentru o experiență diferită, în mijlocul naturii. Pentru cei dornici de aventură, Montis oferă posibilitatea de a explora frumusețea naturii prin drumeții și plimbări pe munte. Peisajele desprinse din basme și cărările picturale îți vor oferi o experiență unică în mijlocul acestei toamne magice.

Totodată, în restaurantul hotelului vei găsi o varietate de preparate, de la cele tradiționale românești, care te vor purta într-o călătorie culinară prin gusturile autentice ale țării noastre, până la preparate fine dining, gândite pentru a-ți satisface cele mai pretențioase gusturi. Iar selecție de băuturi alese completează experiența culinară indiferent de dish.

montis hotel&spa (1)

Revelion de excepție la Muntele Mic

Pentru cei care își doresc să își petreacă Revelionul într-un mod special, Montis Hotel&Spa are o ofertă impresionantă. Meniul rafinat include delicii precum mousse de ciuperci cu trufe, ton cu wasabi, pate de foie gras cu dulceață de gutui, tort festiv și o selecție de băuturi fine – Hennessy VSOP, Belvedere, Glenfiddich 12y, cocktail-uri și shots. Atmosfera va fi animată de un DJ și muzică live cu Maryllis&CoverUp, o artistă finalistă în Selecția Națională Eurovision 2023.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Pe lângă petrecerea de Revelion, dacă vremea permite, oaspeții vor avea oportunitatea de a se bucura de activități de iarnă precum ski, Heliski, șenilată sau o ședință foto de invidiat pe rețelele de socializare. De asemenea stațiunea cuprinde 20 km de pârite, trei teleschiuri și cel mai modern telescaun din vestul țării.

whatsapp image 2021 10 13 at 15.31.55 (1)

Deoarece locurile se ocupă rapid, Montis Hotel&Spa îi îndeamnă pe cei interesați să își facă rezervările din timp pentru a se asigura că vor avea parte de o experiență memorabilă de Revelion.

Pentru rezervări și pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți de la Montis Hotel&Spa, vă invităm să urmăriți hotelul pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram, Website.

 

untitled design set 970x90 px