Ambasadorul Austriei la București – vizită privată în comuna Berliște

Însoțită de Georg Bardeau, consulul onorific al Austriei la Timișoara, Isabel Rauscher, ambasadorul Republicii Austria la București, s-a aflat vineri într-o vizită privată în comuna Berliște, fiind așteptată de primarul Nicolae Orăvicean și de beneficiarii centrului de educație din localitate, pe care diplomatul străin și-a dorit să-i cunoască.

În localitatea Berliște există de câțiva ani un centru de educație pentru copii, un proiect al administrației locale dezvoltat în parteneriat cu Fundația Bardeau. Aici, aproximativ 80 de copii din cadrul comunității beneficiază de activități complete și complexe, de la cele educative, până la cele de dezvoltare personală. Centrul este dotat cu săli pentru studiu și recreere, precum și cu o bucătărie și un spațiu pentru servirea mesei.

Vizita privată efectuată vineri la Berliște de către diplomatul austriac se datorează și bunelor relații pe care administrația locală le-a dezvoltat în timp cu ambasadorul Vienei la București, precum și dorinței acestuia de a vedea activitățile pe care Holdingul Bardeau le derulează pe raza comunei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Vizita privată a doamnei ambasador ne-a onorat. Doamna Isabel Rauscher a dorit să vadă activitățile Holdingului Bardeau, proiectele comune pe care le avem cu Fundația Bardeau în zona educației și de aici și dorința domniei sale de a vizita centrul de la Berliște. Am discutat, de asemenea, cu doamna ambasador despre perspectiva modernizării DJ 573 A, despre un sprijin pe lângă forurile guvernamentale privind acest drum, dar și despre alte proiecte importante pentru dezvoltarea comunei”, ne-a declarat Nicolae Orăvicean.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/