Amalia Sterescu îi ajută pe medicii din Timișoara să își construiască un brand personal

Cei mai buni profesioniști în antreprenoriat din România vin în sprijinul medicilor și al studenților, cu o serie de conferințe în care vor fi abordate diferite teme din acest domeniu. Conferințele vor fi organizate de două ori pe lună și se vor desfășura în mediul online, pe platformele Universității de Medicină „Victor Babeș” din Timișoara.

Deschiderea seriei de conferințe online va avea loc joi, 11 februarie 2021, de la ora 18.00, pe platforma Zoom a UMF Timișoara și aduce un nume cu rezonanță, nu doar în România, ci și în Europa Centrală și de Est: Amalia Sterescu.

În cadrul acestui proiect, Amalia Sterescu îi va ajuta atât pe medici, cât și pe studenți să își construiască inteligent un brand personal. În profesia de medic, poate mai mult decât în alte profesii, pe lângă expertiză, medicii au o nevoie vitală de branding personal, de o construcție inteligentă a propriei reputații, a propriului nume. Ori, Amalia Sterescu este cel mai potrivit consultant pe care un medic îl poate avea în costrucția acestei abilități.

leader board 728 x 90 px

Amalia Sterescu este edupreneur, leadership facilitator, personal brand strategist, public speaking coach însă cea mai înaltă recunoaștere a sa se datorează specializării în branding personal, fiind fondatoarea agenției BrandingYOU. Fondată în 2018, BrandingYOU este prima agenție de branding personal din Europa de Est. Amalia are 22 de ani de experiență profesională, activând atât în mediul corporate, dar și în cel antreprenorial.

În mediul corporate a acumulat o experiență de 16 ani, în calitate de leader, lucrând pentru companii cu amprentă globală precum Vodafone sau Oracle. Amalia s-a specializat în managementul echipelor de relații cu clienții, suport vânzări, telesales – ultimul său rol în lumea corporate fiind cel de Vice President Global Renewals Service Centers în Oracle, unde conducea un lanț de Centre Servicii Suport în România, India și China, un business de două miliarde de dolari.

Tema abordată de Amalia Sterescu în conferința din această săptămână este „Construirea Brandului Personal în Medicină. Cabinetul virtual și construirea încrederii în mediul digital”, iar sesiunea poate fi urmărită online AICI.

O altă zonă de expertiză a Amaliei Sterescu este formarea medicilor în zona virtuală, a consultațiilor online și a clinicilor digitale. „Transformarea digitală este o realitate și chiar dacă medicina este una dintre ultimele industrii care face tranziția către furnizarea de servicii online, astăzi, la nivel global, două treimi din pacienți își aleg medicul în funcție de prezența acestuia în mediul online și de feedback-ul primit de la alți pacienți pe diverse canale online”, a spus Amalia Sterescu.

Sesiunea „Construirea încrederii în mediul digital. Branding personal. Cabinet virtual” facilitată de Amalia Sterescu – Certified Personal Branding Strategist oferă soluții și răspunde la întrebări precum: de ce trebuie să am o prezență online? ce beneficii am, în calitate de medic, din prezența mea online? cum cultivăm imaginea „medicului bun” prin dezvoltarea brandului profesional? care sunt acei pași pe care fiecare medic îi poate face pentru o mai bună prezență online?

La final, fiecare participant își va putea creiona un plan de acțiune, iar sesiunea de întrebări și răspunsuri va aduce claritate pe subiectele ridicate.

„Misiunea mea este să îi ghidez pe profesioniști, să îi antrenez în drumul lor către următorul nivel al carierei lor sau al business-ului lor. Fac asta cu pasiune, pe baza experienței mele de 21 ani în leadership, pe baza calificărilor și certificărilor obținute de mine cu cei mai buni dintre cei buni, dar și în baza erorilor mele ce fac parte din succesul personal actual”, a spus Amalia Sterescu.

Următoarele sesiuni ale seriei de workshop-uri vor fi susținute la UMF Timișoara și de alți profesioniști din domenii variate precum: consultanța de imagine și codul vestimentar de business, networking (construcția de rețele de relații profesionale), persuasiune, NLP, comunicarea cu pacientul, marketing în medicină. De altfel, vor fi invitați să vorbească manageri și antreprenori recunoscuți din medicina privată.

Consiliul de Consultanță Antreprenorială este un proiect al conducerii UMF „Victor Babeș” din Timișoara, al rectorului Prof. Univ. Dr. Octavian Crețu. Din consiliul de Consultanță Antreprenorială al UMF Timișoara fac parte profesioniști de elită din medicina privată timișoreană: Dr Adrian Bădescu (Clinicile Medici’s Timișoara), Prof. Univ. Dr Florin Bîrsășteanu (Telescan), Prof. Univ. Dr Emanuel Bratu (Dental Expert), Prof. Univ. Dr Mihnea Munteanu (Clinica Dr Munteanu), Conf. Univ. Dr. Șerban Negru (Oncohelp), Conf. Univ. Dr Horea Pleș (Neuromed), Prof. Univ. Dr Radu Prejbeanu (Spitalul Premiere). Seria de conferințe de antreprenoriat în medicină este un proiect coordonat de către Dr. Adrian Bădescu, managerul de proiect.