„Am venit să câștigăm! E important să începem bine!”

CSM Reșița debutează astăzi în ediția 2018-2019 a Ligii 3 de fotbal, pe terenul Gloriei Lunca-Teuz Cermei, într-un meci care începe la ora 18.00.

Într-o formulă aproape complet schimbată și cu un nou tehnician pe banca tehnică, rosso-nerii au lăsat o impresie foarte bună în meciurile de pregătire și și-au câștigat în ochii microbiștilor statutul de favoriți ai Seriei a IV-a. Antrenorul Tavi Benga s-a declarat și el mulțumit de prestația jucătorilor săi în amicalele verii, dar spune că e prematur să fie trasă o astfel de concluzie, meciurile oficiale fiind cele care contează și care nu seamănă absolut deloc cu ceea ce se joacă în partidele de pregătire.

Rosso-nerii se află de ieri la Ineu, astăzi urmând să parcurgă cu autocarul drumul până la Cermei, pentru meciul cu Gloria. „Noi am venit să câștigăm, chiar dacă întâlnim o echipă bunicică anul trecut, periculoasă, care are câțiva jucători buni, chiar și tineri buni, mulți proveniți de la UTA. Noi am arătat bine în amicale, dar e diferență mare între meciurile de pregătire și cele oficiale, acum e o altă presiune și trebuie să ne adaptăm la asta și la condițiile de joc. Avem jucători cu experiență, valoroși, avem și tineri foarte buni, am încercat să îmbinăm experiența cu tinerețea și ambiția, dar trebuie să ținem cont că avem foarte mulți jucători nou-veniți. Relațiile de joc sunt destul de legate, în ciuda numărului mare de jucători pe care i-am transferat în vară, dar în timp vor fi și mai bune. Important e să începem bine, cu o victorie!”, a declarat tehnicianul CSM-ului pentru expressdebanat.ro.