Alții sunt generoși! Spitalul Municipal Lugoj, pe lista unităților sponsorizate de CEC Bank

Nouă spitale publice din cele mai afectate județe ale țării de pandemia de coronavirus, printre care se numără și Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, beneficiază de o sponsorizare din partea CEC Bank în valoare totală de aproximativ un milion de lei. Instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România se alătură astfel luptei împotriva răspândirii COVID-19.

Unitatea spitalicească lugojeană a primit 100.000 de lei pentru achiziția echipamentelor de protecție și materiale necesare în această perioadă.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor, pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, președinte director general CEC Bank.

Alături de Spitalul Municipal Lugoj au mai primit sume de bani și spitalele din județele Suceava, Alba, Hunedoara, Constanța, Brașov, Neamț și Galați.