Alte șase unități de învățământ din Timiș intră în scenariul roșu. Cea mai recentă hotărâre a autorităților

Autoritățile au schimbat din noul scenariul epidemiologic de încadrare a mai multor școli din grădinițe din Timiș. Hotărârea a fost luată joi după-amiază de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și se aplică de vineri, 30 octombrie. 

Astfel, din scenariul galben în cel roșu intră 6 unități de învățământ din județ, din cauza creșterii ratei de infectare la nivelul localității. Este vorba despre Liceul Teoretic „Alexandru Mocioni” Ciacova (tot în roșu trece și structura Grădinița PP Ciacova), Școala Gimnazială Banloc, Liceul Teoretic Recaș, Școala Gimnazială Izvin, C.S.E.I. „C. Păunescu” Recaș și Școala Gimnazială Criciova.

Din roșu în galben, datorită scăderii ratei de infectare la nivelul localității, trece Școala Gimnazială Beba Veche.

leader board 728 x 90 px

Iar 7 școli și grădinițe trec din scenariul verde în cel galben. Astfel, din cauza creșterii ratei de infectare la nivelul localității: Școala Gimnazială nr. 3 Lugoj, Școala Gimnazială nr. 4 Lugoj, Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” Lugoj, Liceul Teoretic „Harul” Lugoj, Grădinița cu Program Prelungit YSAKINY Lugoj, Școala Gimnazială Balinț, Școala Primară Charlottenburg, comuna Bogda.

Hotărârea se aplică de vineri, 30 octombrie.