Alte două amenzi aplicate în Caraș-Severin persoanelor care au ieșit din izolare fără voie

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Numărul sancțiunilor aplicate celor care n-au înțeles mare lucru din măsurile instituite de autorități a ajuns deja la 4, la nivelul județului Caraș-Severin. Trei dintre ele au fost aplicate astăzi!

După femeia din Băile Herculane (10 martie) și bărbatul din Bocșa, anunțat deja în prima parte a zilei, a venit rândul altor două persoane să bage adânc mâna în buzunar din cauza inconștienței. Au ieșit din casă fără acordul autorităților, deși se aflau în izolare la domiciliu, fiind posibile pericole pentru cei din jur. Unul dintre cazuri s-a înregistrat în satul Bojia, comuna Cornereva, iar cel de-al doilea, în orașul Oțelu Roșu. A fost vorba despre două femei, ambele fiind sancționate cu suma de 10.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: Încă o amendă de 10.000 de lei pentru un cărășean inconștient!

promovare banner maxagro

Autoritățile ne reamintesc că trebuie să reducem pe cât posibil ieșirea din casă, iar dacă Direcția de Sănătate Publică dispune izolarea la domiciliu, nu există niciun motiv pentru care persoanele în cauză să părăsească locuința fără acordul explicit în acest sens, dat de aceleași autorități.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/