Almășan a luat ISU și SMURD-ul la el acasă!

Omul de afaceri orăvițean Liviu Almășan a pus la dispozitia echipelor de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și SMURD Oravița locuri de cazare complet echipate, pe întreaga perioadă a stării de urgență, astfel încât oamenii din linia întâi să-și protejeze familiile de amenințătorul COVID-19!

Nevoite să se relocheze în plină pandemie de COVID-19, pentru ca în caz de infectare să nu fie compromise în totalitate, echipe din cadrul ISU și SMURD din Oravița au găsit ușa deschisă de Liviu Almășan. 

„Consider că, acum poate mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari cu cei din linia întâi, a căror misiune este să înfrunte un pericol constant pentru siguranța cetățenilor. Având această posibilitate, am gândit că e un gest firesc să îi găzduim fără niciun cost până când trece pandemia. E extrem de important ca și moralul pompierilor și al celor de la SMURD sa fie unul pozitiv, cu atât mai mult cu cât suntem în Săptămâna Patimilor. Numai împreună putem să trecem peste perioada asta complicată”, a declarat omul de afaceri orăvițean, care a asigurat totodată că gestul său nu are nicio legătură cu faptul că va candida din partea Pro România pentru Primăria Oravița.