All day, all night! Nebunia se mută la Yaya Văliug

ponton yaya

O vară fabuloasă pe malul lacului Gozna, pe pontonul exclusivist al celor de la Yaya. Dj-ii din Ibiza vin să îți coloreze nopțile de weekend și să îți transforme petrecerile în amintiri de neuitat.

Summer 2022 – Reopening Yaya Văliug! Munte, apă, soare, party, într-un cuvânt Yaya Văliug! De sâmbătă, 11 iunie se dă startul celor mai frumoase petreceri și se deschid porțile celui mai exclusivist ponton de la Văliug. Fițe, șampanie fină, pe ritmuri nebune ale celor mai consacrați Dj ai momentului, la nivel național, dar și internațional. Vor fi prezenți și vor suna adunarea: GESCU, NAARC și PRICHINDEL! Accesul la party, până la ora 24, este de 50 de lei, iar după miezul nopții, 60 lei.

ponton yaya 2

Într-un cuvânt, petrecerile incendiare din locații precum Ibiza se mută din acest weekend la munte, la poale de Semenic! Un sezon estival ce va sta scris sub cheia succesului garantat, și unde cuvântul de ordine este: distracția. Cum să nu ne distrăm în asemenea ambient minunat? O atmosferă de vacanță adevărată ce poate fi întâlnită doar aici, pe malul lacului Văliug, la Yaya! 

yaya paturi

Dacă sfârșiturile de săptămână bifează cele mai tari party-uri, de luni până luni, iubitorii apei și ai muntelui sunt așteptați pe ponton să se bucure de natură, aer curat, preparate culinare de top, din meniurile internaționale, toate prezentate în live cookinguri de excepție și mânuite sub bagheta celor mai pricepuți bucătari chefi.

yaya interior

Muzica lounge, baldachinele,  șezlongurile confortabile, vinurile albe de vară atât de apreciate, ingredientele deosebite pentru o zi perfectă la YaYa Văliug! Ție nu îți mai rămâne decât să-ți iei prietenii și să îți faci deja rezervarea pentru că locurile sunt limitate. Puteți face rezervări la numărul de telefon: 0757 101 111, la Yaya Văliug

yaya baldachine

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/