Alina Vuc, cetățean de onoare pentru Caraș-Severin

Președintele Silviu Hurduzeu a propus în ședința de astăzi a Consiliului Judeţean Caraş-Severin acordarea titlului de cetățean de onoare sportivei numărul 1 mondial Alina Vuc.

Sportiva legitimată acum la CSA Steaua București și-a reconfirmat recent, chiar la Reșița, titlul de „campion național”. Născută la Reșița, Alina Vuc a început să practice lupte la CSM Reșița sub coordonarea profesorului Constantin Nicolae, unde a obținut și primele performanțe în acest sport.

Sportiva a intrat în istoria luptelor feminine după cucerirea unei medalii mondiale cu echipa de lupte a României, performanță unică pentru ţara noastră în istoria luptelor feminine, dar a câştigat și argintul continental.

În calitate de cetățean de onoare, titlu care i-a fost acordat azi prin votul unanim al consilierilor judeţeni, Alina Vuc va avea numele înscris în Cartea de Onoare a județului Caraș-Severin, are acces la spectacolele și manifestările științifice, cultural-artistice și sportive ale Consiliului Județean și are acces gratuit în bazele de agrement ale forului județean.