Alin Nica vrea listă „impecabilă” la parlamentare: „Să fie oameni cărora să nu li se poată reproșa nimic sub aspect moral sau juridic”

untitled design set 970x90 px

În curând lider interimar al PNL Timiș, Alin Nica, președintele ales al CJ Timiș, vrea ca lista de candidați pentru alegerile parlamentare să fie stabilită și în urma discuțiilor cu primarii liberali care au câștigat alegerile, iar pe aceasta să se regăsească persoane eficiente, care să nu fie îndoielnice din punct de vedere moral și care să nu aibă probleme de natură penală.

Competiția este deschisă pentru toți oamenii valoroși din PNL, a spus Alin Nica, cu privire la cei care vizează o candidatură la Camera Deputaților sau Senat.

„Eu îmi doresc ca lista de la parlamentare să fie o listă curată, impecabilă, formată din oameni cărora să nu li se poată reproșa nimic sub aspect moral sau juridic, o listă în care oamenii să aibă încredere, o listă de oameni care să își fi dovedit competența în domeniul de activitate pe care îl au, o listă de oameni care să aibă capacitatea de a coaliza grupuri și simpatia cetățenilor, grupuri de oameni, profesionale,  administrative, o listă care să facă din PNL Timiș acel nucleu de influență la București care să concretizeze proiectele pe care noi le avem aici. Degeaba trimitem acolo oameni care nu știu să se impună – va fi o luptă și în interiorul PNL, după ce vom avea guvernarea, pentru fonduri. Și pe noi ne interesează să rezolvăm proiectele majore.”, a spus Alin Nica, nominalizând autostrada Timișoara-Belgrad, stadionul, sala polivalentă, centura ocolitoare a Timișoarei, aeroportul și centura feroviară.

Cu privire la „influența la București” pe care viitorii parlamentari liberali din Timiș ar trebui să o aibă, Nica spune: „(…) Nu înseamnă neapărat că vom da la o parte pe cei care ne reprezintă în momentul de față, dar Timișul și Timișoara cred că are nevoie de eficiență în primul rând. Politica se face pe influență politică și competență administrativă. Vom fi foarte atenți la numele pe care le vom promova pe această listă.”

Alin Nica așteaptă validarea conducerii centrale pentru preluarea sub formă de interimat a organizației PNL Timiș, în urma demisiei primarului în funcție al Timișoarei, Nicolae Robu. BEx al PNL se va reuni luni ca să ia o decizie în acest sens. Apoi, Nica își va putea forma echipa cu care va conduce filiala. Anul viitor, la PNL Timiș vor avea loc alegeri la termen.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/