Alin Nica le cere celor doi liberali acuzați pentru dare de mită să se suspende din partid

alin nica nervos

Prima reacție a președintelui PNL Timiș, după ce procurorii anticorupție i-au pus sub acuzare pe parlamentarul de Timiș Cosmin Șandru și șeful STPT Nicolae Bitea pentru dare de mită, în contextul moțiunii de cenzură care a dus la căderea Guvernului Cîțu: Alin Nica le va cere colegilor săi să se suspende din partid până când cercetările în cazul lor vor fi finalizate. 

„Instituțiile să își facă treaba și dacă colegii noștri au greșit atunci să suporte consecințele. Eu voi cere să se suspende din partid cele două persoane până la finalizarea cercetărilor și, în consecință, trebuie să spun că PNL este consecvent cu respectarea statului de drept și a instituțiilor statului și fiecare răspunde pentru acțiunile sale.”, a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Vă reamintim, cei doi i-ar fi promis deputatului AUR Titi Stoica numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice, în schimbul absentării de la votul pe moțiunea de cenzură inițiată împotriva Guvernului Florin Cîțu. Plângerea la DNA a fost depusă de parlamentarii AUR.

Până la această dată, Cosmin Șandru și Nicolae Bitea nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

CITEȘTE ȘI: Deputatul PNL Cosmin Șandru și șeful STPT, puși sub acuzare de DNA pentru dare de mită