Alin Nica, în izolare după ce soția sa a fost confirmată cu coronavirus

Președintele CJ Timiș a anunțat că de miercuri rămâne două săptămâni în izolare, după ce soția sa a fost confirmată cu coronavirus. Alin Nica s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca în 17 februarie. 

„Începând de astăzi, timp de 2 săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soția mea este confirmată pozitiv la Covid-19 și suntem izolați la domiciliu. Am făcut publică această situație deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor și un comportament corect în fața bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăvește, îndrumați-l să apeleze la medic și să își îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Slavă Domnului, soția și copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că, împreună, vom trece și peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren și întâlnirile cu primarii însă chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituție sau în județ, atenția și munca mea sunt în continuare în slujba timișenilor.”, a anunțat Alin Nica pe contul de socializare.

Alin Nica s-a vaccinat împotriva coronavirusului în urmă cu o săptămână. Marți, Nica a fost la București, împreună cu primarul Timișoarei Dominic Fritz. Discuțiile la CNI au vizat stadionul și sala polivalentă, iar la Ministerul Culturii, cei doi au avut discuții cu privire la proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană.

leader board 728 x 90 px