Alin Nica îl invită pe Nicolae Robu să se înscrie în cursa internă PNL pentru Primăria Timișoara

nica si robu
untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Timiș îi transmite invitația fostului primar liberal al Timișoarei să se înscrie în cursa internă de partid pentru evaluarea în perspectiva candidaturii la primărie, la alegerile din 2024. Nica reamintește performanțele administrației Robu, însă și faptul că a pierdut alegerile din cauza atitudinii. 

PNL Timiș a demarat o competiție internă ca să găsească „cea mai bună variantă” pentru Primăria Timișoara. Primul care s-a înscris în această cursă este viceprimarul Cosmin Tabără. Anunțul a fost făcut de Alin Nica, printr-o postare pe Facebook.

Liderul PNL Timiș l-a invitat să participe la această evaluare internă și pe fostul primar Nicolae Robu care, de altfel, și-a exprimat deja dorința de a candida la viitoarele alegeri chiar și independent.

CITEȘTE ȘI: Decizie radicală a fostului primar Robu cu privire la viitoarea candidatură la Timișoara!

„Domnul Robu este încă membru PNL. Nu am văzut să excludă domnul primar Robu o eventuală candidatură din partea PNL, dar noi avem mai multe variante, pe lângă candidatura domnului Robu. Și îl invităm și pe dumnealui să se alăture acestei competiții interne pe care sunt convins că are argumentele domniei sale să o poată câștiga, dar lucrurile acestea dorim să le facem în cadrul PNL pentru că din dezbatere putem să găsim cele mai bune soluții pentru timișoreni și putem să o facem ca o echipă, nu individual așa cum am mai fost obișnuiți în perioada trecută că a acționat domnia sa.”, a declarat Alin Nica în cadrul unei emisiuni la Tele Europa Nova.

Alin Nica a mai spus și că o candidatură independentă a lui Nicolae Robu ar pune în pericol câștigarea alegerilor de către candidatul PNL la Primăria Timișoara.

„Administrația liberală, atunci când domnul Robu a condus primăria, a furnizat multe realizări. Nu asta este ceea ce i s-a reproșat domnului Robu – și sunt convins că domnia sa a învățat acea lecție dură și usturătoare a alegerilor din 2020 și noi, liberalii, la fel – (…) ci atitudinea. Comparând ceea ce avem acum cu ce a fost înainte, diferența este de zeci de clase. (…) Eu vă asigur că acel candidat pe care noi îl vom propune, îl vom propune conștienți fiind că va avea cele mai mari șanse de a câștiga primăria. În sondajul pe care noi l-am făcut, orice candidat PNL câștigă Primăria Timișoara, evident, în eventualitatea în care Nicolae Robu nu va candida ca independent pentru că ia din voturile PNL.”, a mai explicat președintele PNL Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/