Alin Nica îl așteaptă pe Ludovic Orban la învestirea în funcția de președinte al CJ Timiș: „A ținut în mod expres să participe”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Învestirea în funcție a lui Alin Nica a fost devansată cu o zi, pentru sâmbătă, astfel încât la ceremonie să participe și premierul Ludovic Orban. Evenimentul va avea loc la ora 10, la sediul CJ Timiș.  

„Vom avea un invitat suplimentar, în persoana domnului premier Ludovic Orban, care a ținut în mod expres să participe la ceremonia de învestire a președintelui consiliului județean”, a declarat Alin Nica, miercuri.

Până atunci, liberalii vor finaliza și negocierile cu partenerii de la USR PLUS, pentru formarea de majorități după alegerile locale.

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Astăzi (n.r, miercuri) ne întâlnim să discutăm despre proiectele comune pe Timișoara, iar mâine (n.r, joi) vom avea întâlnirea finală de negocieri politice în cadrul căreia vom dori să finalizăm negocierile printr-un document semnat de ambele părți”, a mai spus Nica.

CITEȘTE ȘI: Noul Consiliu Județean Timiș, învestit în funcție săptămâna aceasta. Cine este singura persoană pe care Alin Nica o invită la ceremonie?

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/