Alin Nica acuză PSD de bullying politic: Unii n-au rețineri să spargă dinți chiar și în Parlament

alin nica presedintele cj timis
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Noul măr al discordiei între Alin Nica, candidatul ADU pentru șefia CJ Timiș, și PSD este o dezbatere despre descentralizare care ar fi urmat să fie organizată în cursul zilei de joi, când la Timișoara are loc și ședința de guvern pentru stadion.

Alin Nica a organizat pentru ziua de joi, ora 11, o dezbatere despre descentralizare și regionalizare în Sala Revoluției din Palatul Administrativ. El susține că ideea evenimentului s-ar fi născut în cadrul unor discuții informale cu reprezentanți importanți ai societății civile, „în contextul intervenției nelegitime a conducerii de la București în activitatea filialei PNL Timiș”. Invitații ar fi fost din zona academică, societatea civilă și administrativă, adică primari. Acum, președintele CJ Timiș îi acuză pe social-democrați că i-au boicotat evenimentul.

„Evenimentul ar fi contrabalansat ședința de Guvern care legalizează mita electorală numită stadion, un obiectiv de investiție pe care PSD-iștii l-au blocat mai bine de doi ani doar ca să se folosească de el în campania electorală. Deranjați de dezbaterea timișorenilor – eveniment care ar fi stricat parada bucureștenilor, PSD-iștii au început să dea telefoane, să bată obrazul și, în cele din urmă, să amenințe participanții, determinându-i să se retragă de la acțiunea noastră. Mai mulți invitați au făcut deja pasul înapoi și mi-au spus că regretă dar nu doresc să fie expuși în scandalul public care li s-a promis.”, a explicat Alin Nica.

Candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția CJ Timiș transmite public un mesaj anti-intimidare politică și socială. El anunță că reprogramează dezbaterea pentru o dată ulterioară.

„Palatul Administrativ din Timișoara, în mandatul meu, nu va fi teren pentru înjurături, amenințări și lupte fizice. Știu că unii n-au rețineri să spargă dinți chiar și în clădirea Parlamentului, de aceea reprogramez dezbaterea.
Noi, în Timișoara, ne purtăm altfel. Sper ca semnalul nostru să ajungă la comunitatea timișeană: intimidarea și bullying-ul, politic sau social, sunt căi greșite pe care nu trebuie să mergem.”,  a mai transmis Alin Nica.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/