Alianța USR-PLUS propune un bucureștean pentru Bucovăț! „Banatu-i fruncea, o spune un bucureștean mutat aici acum 12 ani”

Dan Alexandru Bucurescu prezintă planul pentru un Bucovăț mai sănătos și digitalizat. Candidatul Alianței USR-PLUS își dorește o comună dezvoltată după modelul Ciugud, cu energie regenerabilă, canalizare eficientă și piste de bicicletă.

Pandemia a fost un prilej de învățare pentru candidatul USR-PLUS la Bucovăț. Dan Alexandru Bucurescu își dorește o comună dezvoltată după modelul Ciugud, localitate aflată la o distanță comparabilă de Alba-Iulia cu cea dintre Bucovăț și Timișoara. „Cred că ne-am dat seama care sunt cele mai importante lucruri pentru noi, ca indivizi și comunitate. Este dureros să vezi pe malul Mureșului, comuna Ciugud, la 10 km de orașul Alba-Iulia, că există apă curentă, centru de permanență dotat la standarde europene, piste de biciclete, iluminat public folosind energii solare și eoliene. Ne aflăm la o distanță similară de municipiul Timișoara, al treilea oraș ca mărime din țară, dar noi nu beneficiem de aceste avantaje.”, spune candidatul USR-PLUS.

Proiectele de pe agenda electorală includ digitalizarea comunei pentru ca actele să poată fi solicitate online și taxele plătite de la distanță, transparentizarea cheltuielilor și a veniturilor de la bugetul local și aducerea medicilor în comună pentru tratarea bolnavilor. „Cum vi se pare a avea la cabinetul medical din comună un cardiolog, un neurolog, un pediatru și un gastroenterolog? Sună bine, nu? Mi se pare corect ca în anul 2020 medicul să vină să consulte cetățenii din comună, nu noi să mergem în oraș să îl căutăm la cabinet.”, propune Dan Alexandru Bucurescu.

Modalitatea prin care useristul urmărește atingerea obiectivelor este absorbția de fonduri europene. „Banatu-i fruncea, o spune un bucureștean mutat aici acum 12 ani. Văd frumusețea în fiecare vecin, discutând cu el în fiecare zi și mă gândesc cum aș putea să aduc mai multă fericire în viața lui. Cu toții suntem membrii aceleași comunități. Ce se întâmplă în Bucovăț se simte și în Bazoșu Nou și invers. Tot ce am enumerat sună greu de realizat, dar bani europeni sunt, doar trebuie făcute proiecte și ceruți. Platforme tehnologice sunt, dar trebuie implementate și folosite. Medicii care să vină la consultații avem, dar trebuie chemați.”, a declarat candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Bucovăț.


/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/