Alianță anti PSD în Consiliul Local Lugoj!

Deși sperau la un rezultat mult mai bun în alegeri, care să le ofere posibilitatea de a intra cu mai mulți oameni în Consiliul Local Lugoj, filiala locală a USR PLUS trebuie să se declare mulțumită cu cele trei mandate obținute. 

Legat de stategia pe care o vor adopta în administrație, Daniela Țepeș, președinta USR PLUS Lugoj, spune că formațiunea pe care o conduce se va alătura PNL în noul consiliu local. 

„Am  promis în primăvară că vom scăpa orașul de PSD. Felicităm echipa PNL pentru lupta dusă. Am obținut un rezultat foarte bun, fiind prima dată când participăm la alegerile locale. Am reușit să asigurăm trei locuri în Consiliul Local. Decizia unanimă în Alianța USR PLUS a fost de a ne alătura PNL, cu cei trei consilieri ai noștri, pentru formarea majorității calificate în Consiliul Local. Acest lucru poate demara normalizarea orașului și ducerea PSD în irelevanță, lucru dovedit absolut necesar prin alegerea făcută de PSD de a trimite ca reprezentanți aceiași consilieri care au oprit dezvoltarea Lugojului, demonstrând încă o dată incapacitatea acestui partid de a se adapta schimbărilor atât de necesare pentru bunăstarea noastră”, a declarat Daniela Țepeș.

Aceasta adaugă că „deși poziția noastră este una alături de PNL, noi vom rămâne în continuare gardienii banului public, având grijă ca interesele lugojenilor să primeze”.

Alin Nica, noul președinte ales la cârma Consiliului Județean Timiș, spunea încă dinainte de alegeri că vede USR PLUS ca pe un „aliat natural” al Partidului Național Liberal.