Alfred Simonis: „PSD propune 28 de măsuri şoc pentru relansarea economiei”

PSD propune măsuri concrete pentru relansarea economiei. Alfred Simonis, liderul deputaţilor social-democraţi şi preşedintele PSD Timiş, vorbeşte despre cele 28 de măsuri economice şi sociale, despre obiectivele fundamentale şi despre repornirea activităţii economice pentru sectoarele afectate de criză.

„Am propus 28 de măsuri economice și sociale cu patru obiective fundamentale: menținerea puterii de cumpărare, repornirea economiei, protejarea locurilor de muncă și introducerea unor stimuli economici. Sunt 28 de măsuri șoc de susținere economică și pentru protejarea veniturilor românilor, pentru familiile vulnerabile și pentru mediului de afaceri”, a punctat Alfred Simonis.

Deputatul crede că este un proiect la cheie care ar asigura repornirea imediată a activității economice pentru sectoarele cele mai afectate de criza COVID: turism, HORECA, agricultură, industria auto sau electrocasnice. Totul ar începe să funcționeze imediat, după opinia lui, şi cere Guvernului PNL să implementeze proiectul de urgenţă.

„Guvernul PNL nu a fost în stare până acum să propună nicio măsură concretă. Să ia proiectul PSD și să-l implementeze!”, exclamă deputatul.