Alfred Simonis (PSD): „Domnul Nica nu cunoaște sentimentul de ridicol”

simonis alfred

Reacție tardivă a PSD în scandalul legat de vizita președintelui CJT Alin Nica, la Dubai. Social-democrații, prin vocea deputatului Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, fac un apel la liberalii din județ „să încerce, cu ultimele resurse, să oprească ridiculizarea județului de către șeful PNL al CJ Timiș”.

Social-democrații timișeni spun că luările de poziție ale președintelui CJT pe tema vizitei de la Dubai „târăsc” județul într-un scandal de pe urma căruia toți cetățenii au de suferit.

„Până acum am considerat că nu e treaba noastră să avem poziții publice pe teme care pot avea implicații penale. În plus, am considerat că e bine pentru Timiș ca acest subiect să treacă. Să depășim cu toții ridicolul național în care ne-a băgat Alin Nica și «borseta lui». Însă, se pare că domnul Nica nu cunoaște sentimentul de ridicol. Continuă să se facă de râs, acuzând în stânga și în dreapta pe toată lumea, mai puțin pe domnia sa, omițând să spună că toată presa locală și națională a relatat escapada de la Dubai. Atunci când acuză, domnul Nica uită că nu adversarii politici l-au trimis în Dubai să tranzacționeze terenuri care nu sunt ale lui, nu adversarii politici l-au pus în legătură cu interlopi și cu lăutari, nu adversarii politici l-au pus la masă cu aceștia și nu adversarii săi au făcut fotografiile publicate în presă. Mai multă decență nu ar strica și poate capul plecat de rușine ar ajuta. În schimb, vedem tupeu fără margini și reflexe paranoice.”, a declarat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

PSD Timiș face apel la PNL Timiș să „să oprească ridiculizarea județului de către șeful PNL al CJ Timiș.”

„Am evitat să speculăm componenta penală a acestei afaceri care, intermediată de interlopi și lăutari celebri, practic, presupunea tranzacționarea de către Alin Nica a unei suprafețe importante de teren a Aeroportului Timișoara, suprafață cu care președintele consiliul județean și instituția în sine nu au nicio legătură, în afară de aceea că se află pe teritoriul județului Timiș. Timișul este un județ pe care Alin Nica este pus de cetățeni să-l administreze, nu să-l păstorească, poate, după mintea domnului Nica, chiar din postura de proprietar. Poate că așa se practica pe vremuri la Dudeștii Noi, dar Slavă Domnului, nu mai merge astăzi. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă terenurile de la Aeroportul Timișoara ar fi ajuns pe mâna unuia ca Alin Nica sau dacă acțiunile aeroportului ar ajunge în proprietatea CJ Timiș, oare Alin Nica l-ar fi pus director pe «Borsetă» sau pe Tzancă Uraganu?”, a mai precizat președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI: Forța Dreptei cere demiterea lui Alin Nica din fruntea PNL Timiș. Chira: „Județul este condus de un bufon”